'HandelsMISSie loopt op rolletjes'

Coevorden - Wie mag zich woensdag 23 augustus de negende Coevorder HandelsMISS noemen? Acht meiden vertegenwoordigen die dag tijdens een avondvullende missverkiezing acht bedrijven en verenigingen uit Coevorden en strijden om de felbegeerde titel.

De kandidaten zijn dit jaar: Anouk Boertien voor pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve, Lisa Bonkes voor café Marktzicht, Caylee Centen voor Hema Coevorden, Zifrah Donker voor Kamst Mode, Merlin Eggen voor TVC, Lisa van der Lippe voor Oog op Gewicht, Germaine Nijstad voor Bakker Bart en Romy Scholten voor Casa Delicias.

'Acht vrolijke meiden'

'We gaan weer een fantastische show neerzetten, alles loopt op rolletjes!', lacht Joyce Pietrzak die samen met Lennard Bos en Helga van der Heide de organisatie vormt. Sinds enige tijd zijn de acht meiden onder leiding van Marion en Astrid Janssen druk bezig met catwalktrainingen. Net als bij de vorige edities verzorgen zij ook dit jaar de choreografie. 'Zij werken dit jaar samen met Ria de Jong van Turnvereniging Coevorden. Wouter Bessels doet wederom de muziekproductie en Henk Peter Vos is 23 augustus de presentator. We kijken uit naar een geweldige avond met acht vrolijke meiden op de catwalk; een super leuke groep dit jaar!'

In de eerste ronde presenteren de meiden en hun bedrijven zich individueel, waarna de tweede ronde traditioneel een groepsdans is. Joyce: 'Wat de derde ronde dit jaar gaat brengen, laat dat nog een grote verrassing zijn!'

Blogs

De meiden gaan zich vanaf volgende week in Coevorden huis aan huis voorstellen in hun eigen blog; zowel in de krant als online.