Dit zijn de kandidaten van de negende Coevorder HandelsMISSie

Coevorden – Wie wordt woensdag 23 augustus de negende Coevorder HandelsMISS? De organisatie heeft maandag bekendgemaakt welke acht meiden dit jaar meedoen en welke bedrijven zij vertegenwoordigen.

De kandidaatmissen van de jaarlijkse missverkiezing van Coevorden zijn: Anouk Boertien voor restaurant De Ganzenhoeve, Lisa Bonkes voor café Marktzicht, Caylee Centen voor Hema Coevorden, Zifrah Donker voor Kamst Mode, Merlin Eggen voor TVC, Lisa van der Lippe voor Oog op Gewicht, Germaine Nijstad voor Bakker Bart en Romy Scholten voor Casa Delicias.

Zij gaan zich in de weken voorafgaand aan de verkiezing voorstellen in hun eigen blog in de krant en op de website van Coevorden huis aan huis.

De meiden komen wekelijks bijeen voor catwalktrainingen onder leiding van Marion en Astrid Janssen. Net als bij de vorige edities verzorgen zij ook dit jaar de choreografie. Wouter Bessels doet wederom de muziekproductie en Henk Peter Vos is 23 augustus de presentator.

Havenvereniging

De trainingen vinden net als vorig jaar plaats in de loods van de Coevorder Havenvereniging. Tussen de opgeslagen boten wordt inmiddels druk geoefend. 'Wij zijn het bestuur van de havenvereniging ontzettend dankbaar dat we ook dit jaar wekelijks hun ruimte mogen gebruiken', zegt Joyce Pietrzak, die samen met Helga van der Heide en Lennard Bos het HandelsMISSie-bestuur vormt.

Vorig jaar werd Romy Luttmer bekroond tot HandelsMISS; zij Coop Compact Oldengarm.