Ideeën G1000 krijgen zaterdag vervolg

Coevorden - Inwoners die hebben aangegeven mee te willen werken aan het concretiseren van de ideeën van de G1000 van 29 oktober komen zaterdag 19 november bij elkaar voor een startbijenkomst.

Tijdens deze presenteren de inwoners de ideeën en kunnen geïnteresseerden zich bij hen aansluiten. De bijeenkomst vindt plaats op Friesestraat 26 en begint om 10.00 uur.

In totaal zijn er tijdens G1000 Coevorden 15 ideeën bedacht. De elf ideeën met de meeste stemmen, er was een gedeelde tiende plaats, worden door de G1000Coevorden-club begeleid in de uitwerking, maar de inwoners moeten het zelf doen.

Elf ideeën gaan door

Inmiddels heeft een groep van 25 deelnemers aangegeven zich hiervoor in te willen zetten. De vier ideeën die buiten de top 10 vallen, schuift de organisatie niet zomaar aan de kant. De deelnemers kunnen ze zelf oppakken, maar desgevraagd helpen zij mee de plannen te realiseren.

De resultaten zijn na te lezen op: www.g1000coevorden.nl/resultaten.

Iedereen die geïnteresseerd is om deel te nemen aan het vervolg kan zich aanmelden via info@g1000coevorden.nl, onder vermelding van het idee waar de voorkeur naar uitgaat.