Rabobank ontmoet leden

Sleen - Bij Rabobank Borger-Klenckeland stond de eerste week van november in het teken van de leden. Tijdens de Coöperatieve week, die voor de derde keer werd gehouden, stonden elkaar ontmoeten en kennisdelen centraal.

De bank sprak in zes dagen met zeshonderd leden. De Rabobank werkte samen met lokale ondernemers. Er stonden diverse activiteiten op het programma. De week startte met het spaarfeest voor de kleintjes. Ze konden hun spaarpotje legen in ruil voor een knuffel of bioscoopbon. In Emmen nam voormalig schaatser Erben Wennemars de leden mee in zijn inspirerende verhaal over zijn passie voor de beste willen zijn.

Eef van Opdorp

Budgetcoach Eef van Opdorp, onder andere bekend van het tv programma Uitstel van Executie, was dinsdag te gast in Odoorn. Zij gaf vol energie nuttige bruikbare tips voor iedereen over het besparen van geld. Omdat er de laatste jaren zoveel veranderde rondom de voorzieningen voor de oude dag, had de Rabobank mr. Jan van Buiten van Notariskantoor Oosterhesselen uitgenodigd.

Samen met de heer Westra van de Sociale Verzekeringsbank vertelde hij donderdag in Noord Sleen over de actualiteiten rondom dit thema. Vrijdag was Rien Nagel te gast, samen met een aantal agrarische ondernemers. Nagel is binnen de Raad van Bestuur van de Rabobank verantwoordelijk voor de marktbediening binnen de agrarische sector.

Lokale ondernemers

Veel belangstelling was er voor de rondleidingen bij lokale ondernemers. De leden namen een kijkje in de keuken van Melkveebedrijf Roseboom in Borger, Tasty Basics in Aalden, Drentse Hoeve in Wezup, Turv Distillery Exloo en akkerbouwer Jan Reinier de Jong in Odoorn.