G1000 maakt promofilmpje: deelnemers welkom

Coevorden - Voor G1000 Coevorden worden donderdag 22 september vanaf 20.00 uur opnamen gemaakt voor een promofilmpje voor G1000 Coevorden. Wie een rolletje wil spelen in de trailer is welkom in het pand aan de Friesestraat 26 in Coevorden.

Deelnemers uit de gemeente Coevorden dienen wel minimaal 16 jaar oud te zijn. Harrie Oude Hampsink maakt de opnamen.

De G1000 vindt op 29 oktober plaats in de sporthal van zwem- en sportaccommodatie De Swaneburg in Coevorden. Tijdens de G1000 komen honderden inwoners van de gemeente Coevorden bijeen om ideeën uit te wisselen en te praten over wat hun droom is voor Coevorden. Maar daar blijft het niet bij; aan het eind van de dag blijven er tien ideeën over die daadwerkelijk worden uitgevoerd. Van dromen naar doen. Naast de inwoners praten ook ondernemers, ambtenaren, politici en zogenaamde vrije denkers mee, om op die manier de hele samenleving van de gemeente Coevorden vertegenwoordigd te hebben.

Tour

Momenteel is de organisatie bezig met een tour door de gemeente. De volgende G1000-cafés staan nog op het programma: maandag 26 september, Wielens Noord-Sleen; maandag 26 september, Friesestraat 26 Coevorden; woensdag 28 september, De Drieklank Aalden; donderdag 29 september, De Zwerfkei Gees; vrijdag 30 september, Cornelis Dalen. Deze week zijn 7500 uitnodigingen verstuurd aan inwoners van de gemeente.

Meer informatie: g1000coevorden.nl