Egbert Knol wint prijs met Facebookactie van Miss Summer Dalen

Dalen - Voorafgaand aan de generale repetitie voor de Miss Summerverkiezing, die aanstaande zondag wordt gehouden, vond een prijsuitreiking plaats. De organisatie hield een Facebookactie, de winnaar mocht zijn prijs in ontvangst nemen.

Francis Beukeveld -in 2004 zelf Miss Summer- leidde deze generale repetitie en zal het evenement zondag presenteren. Ook de prijsuitreiking wordt door haar begeleid. Op de Facebookpagina van Miss Summer werd een actie gehouden. Er waren foto's van voormalige missen geplaatst. Wie alle namen wist, maakte kans op de prijs. De winnaar was Egbert Knol. Hij won een reuzenfles wijn van drie liter, de Jeroboam Rock 'n Rolle Baby limited edition van Deliwijn van Theo Kalkdijk uit Dalen. Met groot genoegen reikte Kalkdijk de prijs uit, die bovendien voor Egbert en zijn vrouw Tiny twee slabbetjes had vanwege de geboorte van hun kleinkind. Ook deze slabbetjes zijn in een limited edition. Buiten werd getoost op het winnen van de prijs.

Binnen ging de generale repetitie van start. Aanstaande zondag begint de missverkiezing om 13.30 uur, rond 17.00 uur is bekend wie Miss Summer 2015, Odette Wesseling, opvolgt tijdens deze jubileumeditie. De deelnemers zijn in volgorde van opkomst: Claudia van Dalen, Studuo 28 videoproducties; Yvonne Meppelink, Venhorst Makelaardij; Romee Meppelink, Roelof Meppelink Vakman Bouwservice; Floor Bruining, Schildersbedrijf Bruining; Britt Withaar, Renate's Salon; Nienke van Selm, Supermarkt Plus Assen - Dalen; Chantal Scholten, W.R. Scholten; Amber Beukeveld, Center Parcs De Huttenheugte.

Eerder verschenen artikelen over deze jubileumeditie staan in het dossier Miss Summerverkiezing Dalen 25 jaar op deze site. Daarnaast staat informatie op de site van de Miss Summerverkiezing en informatie en foto's over de historie staan op de site van Dalen Nu.