Miss Summerverkiezing is in aantocht

Dalen - Na alle voorbereidingen is het aanstaande zondag zover: de 25e editie van de Miss Summerverkiezing wordt gehouden op het grote horecaterras in het hart van Dalen.

Het programma begint om 13.30 uur. Presentatrice Francis Beukeveld -in 2004 zelf Miss Summer en inmiddels bekend als model en tv-persoonlijkheid- stelt de juryleden voor. Deze jury bestaat naast Miss Summer 2015 Odette Wesseling uit drie BN'ers. Rond 13.45 begint de opkomst- en bedrijvenronde.

De deelnemende missen vertegenwoordigen elk een bedrijf: Claudia van Dalen, Studuo 28 videoproducties; Yvonne Meppelink, Venhorst Makelaardij; Romee Meppelink, Roelof Meppelink Vakman Bouwservice; Floor Bruining, Schildersbedrijf Bruining; Britt Withaar, Renate's Salon; Nienke van Selm, Supermarkt Plus Assen - Dalen; Chantal Scholten, W.R. Scholten; Amber Beukeveld, Center Parcs De Huttenheugte. Daarna staat de gezamenlijke vrijetijds- en badronde op het programma. Om 15.15 uur is het tijd voor een pauze met een bijzondere act en lotenverkoop. Die wordt gevolgd door de galaronde. Na een korte pauze met de trekking van de verloting en prijsuitreiking wordt rond 17.00 uur bekendgemaakt wie Miss Summer 2016 is.

Organisatie

De Miss Summerverkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Dalen Promotie. De organisatiecommissie van de verkiezing bestaat uit Ans Hoiting- Kip, Nicolien Venhorst, Bea Meppelink-de Jager, Marja Westenbrink-van Beveren, Annelie Brinks, Mayke Bos, Leonie Wiers en Raymon Boetting. De dames wordt op het podium begeleid door Johnny Kamphuis en Joris Lentz. Angelique Dekker en dansstudio In2Dance staan garant voor de choreografie. De jury geeft punten voor de originaliteit van de opkomst, presentatie tijdens badronde en galaronde en -zeker niet onbelangrijk- voor de gesprekken die de dames voeren met Francis Beukeveld.

Little en Senior Miss

Enkele maanden geleden werden de verkiezingen voor de Little en Senior Miss Summer gehouden ter gelegenheid van het jubileum van het evenement. Zij vervullen een rol tijdens de verkiezingen van aanstaande zondag. Het gaat om de seniormissen de dames Dijkstra, Meijering-Lucas, Venema-Hoekman, Kip-Lufting, Meppelink-Derks, Venema-Dijksterhuis en Naber-Boesjes. De little missen zijn Yvette Lubbers, Sara Schipper, Sanne Vrieling, Liselotte Kortman, Fréderieke Segeren, Lieke Welink, Lynn Cremer, Demi Lahuis en Guusje Brouwer.

Walk of Dalen

Tijdens een jubileumreceptie werden de initiatiefnemers van weleer, Henk de Jonge en Theo Kalkdijk, in het zonnetje gezet. Zij kregen hun eigen Walk of Dalen. Er komt een bestuur voor de Walk of Dalen. Voor de toekomst kunnen andere inwoners worden voorgedragen die op de een of andere manier van betekenis zijn voor Dalen. Meer informatie staat binnenkort op www.walkofdalen.nl .
Ondernemersvereniging Dalen houdt ter ere van het 25-jarig bestaan van de Miss Summerverkiezing nog tot en met zondag een speciale jubileumactie. Klanten kunnen profiteren van diverse voordelen.

Via de website stellen de deelnemende dames zich voor en natuurlijk is ook op Facebook informatie te vinden.