Feestbeesten gaan uit hun dak

Coevorden - Het was vanavond meteen dik feest bij de Horecadagen. Vanavond was het thema 'Pump it up'. Dj Jerome startte de avond, waarna de Party Animals hun naam waarmaakten. Tot slot trad dj Paul Elstak op.

De avond stond met name in het teken van de jaren negentig. Elstak is zeer bekend bij de liefhebbers van hardcore en happy hardcore. Tijdens zijn optreden mochten jeugdige fans even meedansen op het podium. Ondertussen ging het publiek volledig uit z'n dak. Jerome draait op zijn tweehonderd shows per jaar een mix van alle bekende hits in alle muziekstijlen. Dat was ook het geval: van meezingers tot stevige nummers. De Party Animals maakten hits als ‘Have you ever been mellow' en dat klonk vanavond uiteraard ook in de tent. De feestbeesten zorgden voor een energieke show, waarbij het publiek zich niet onbetuigd liet.

Zaterdag begint de avond met dj Jerome, gevolgd door Douwe Bob. Die heeft daarvoor al een meet & greet met de zes winnaars van de Facebookactie van de Horecadagen. De band The Euros sluit de Horecadagen Coevorden 2016 af.

Meer informatie en foto's staat op Facebook.