'We zetten de laatste puntjes op de i voor Miss Summerverkiezingen'

Dalen - De kandidaten voor de Miss Summerverkiezing hebben hun voorbereidingen nagenoeg afgerond. Maandagavond vond wederom een repetitie plaats. 'We zijn bezig met de laatste puntjes op de i', aldus Ans Hoiting van de organisatie.

De verkiezingen worden dit jaar voor de 25ste keer gehouden. Het evenement vindt plaats op zondag 28 augustus vanaf 13.30 uur in Dalen. Naast de acht kandidaten is er een rol weggelegd voor de Little en Senior Miss Summer. 'Ook voor hen hebben we een kledingsponsor, daar zijn we blij mee', vertelt Ans. 'De kleding en schoenen zijn inmiddels uitgezocht en we zijn bezig met de kapsels.'

De kandidaten zijn (in volgorde van opkomst): Claudia van Dalen, Yvonne Meppelink, Romee Meppelink, Floor Bruining, Britt Withaar, Nienke van Selm, Chantal Scholten en Amber Beukeveld. Informatie over de missen staat op de website van Miss Summer Dalen.

Programma: 13.30 uur, opening door presentator Francis Beukeveld, voorstellen jury; 13.45 uur, opkomst- en bedrijvenronde; 15.00 uur, gezamenlijke vrijetijds- en badronde; 15.15 uur, pauze met act en lotenverkoop voor mooie prijzen; 16.00 uur, galaronde; 16.45 uur, pauze met trekking verloting en prijsuitreiking; 17.00 uur, bekendmaking winnaar.