Daler ondernemers houden Miss Summerweken

Dalen - Ondernemersvereniging Dalen houdt ter ere van het 25-jarig bestaan van de Miss Summerverkiezing een speciale jubileumactie, die duurt van 15 tot en met 28 augustus. Tijdens deze actieweken kunnen klanten profiteren van diverse voordelen.

Zo zijn er allerlei artikelen en menu's, waarvan een aantal de naam Miss Summer draagt. Op de site van de Miss Summerverkiezing staat een overzicht van de acties van de ondernemers.

De kandidaat-missen zijn al geruime tijd bezig met de voorbereidingen. Na een korte vakantiestop zijn de repetities inmiddels weer begonnen om heel goed voor de dag te komen op zondag 28 augustus.

Volgorde van opkomst

De volgorde van de dames bij de verkiezingen is inmiddels bekend. Presentator Francis Beukeveld stelt om 13.30 uur de juryleden voor. Onder hen bevinden zich BN'ers en Miss Summer 2015, Odette Wesseling. De volgorde van de dames is: 1. Claudia van Dalen, Studuo 28 Videoproducties; 2. Yvonne Meppelink, Venhorst Makelaardij; 3 Romee Meppelink, Roelof Meppelink Vakman Bouwservice; 4. Floor Bruining, Schildersbedrijf Bruining; 5. Britt Withaar, Renate's Salon; 6. Nienke van Selm, Supermarkt Plus Assen - Dalen; 7. Chantal Scholten, W.R. Scholten Bouwbedrijf; 8. Amber Beukeveld, Center Parcs De Huttenheugte. Rond 17.00 uur wordt bekendgemaakt wie Miss Summer 2016 is. Miss Summer presenteert het dorp gedurende het jaar bij een aantal activiteiten.