Jubileum Miss Summer zorgt voor verrassingen

Dalen - De Miss Summerverkiezing in Dalen beleeft een jubileum met de 25ste editie. De organisatie heeft allerlei extra activiteiten bedacht.

Zo werd reeds een receptie gehouden en kregen de initiatiefnemers Henk de Jonge en Theo Kalkdijk hun 'Walk of Dalen'. Eerder al was er de verkiezing van de Little en Senior Miss Summer. De uitverkorenen hiervan vervullen een rol tijdens de verkiezing op zondag 28 augustus. Daarom was er afgelopen week een repetitie in De Selkersgoorn met alle kandidaten. Op het programma staan nog diverse verrassingen. Inmiddels prijkt in Dalen de foto van de kandidaten.

Kandidaten

De kandidaten zijn Nienke van Selm, Supermarkt Plus Assen-Dalen; Chantal Scholten, Bouwbedrijf W.R. Scholten; Amber Beukeveld, Center Parcs De Huttenheugte; Yvonne Meppelink, Venhorst Makelaardij; Romee Meppelink, Roelof Meppelink Vakman Bouwservice; Claudia van Dalen, Studuo 28 Videoproducties; Britt Withaar, Renate's Salon; Floor Bruining, Schildersbedrijf Bruining. Zij maken uit wie de opvolger wordt van Odette Wesseling. De komende tijd besteedt deze krant aandacht aan diverse aspecten van de verkiezing.

Meer informatie staat op de site van de Miss Summerverkiezing, op Facebook, Twitter en Instagram. Een overzicht van de historie en alle namen van eerdere deelnemers staat op www.dalen.nu.