Wandelen en fietsen voor World Servants

Holthone - Jeannette Hilbink, Eline Aasman en Margreet Osseforth hielden zondag een wandel- en fietsevenement bij pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve in Holthone. De opbrengst komt geheel ten goede aan de organisatie World Servants.

Deze christelijke organisatie helpt wereldwijd om bouwprojecten op te zetten. Bij alleen geld inzamelen blijft het niet, want in oktober vertrekken de dames naar Zambia om daar de handen uit de mouwen te steken. Met nog twintig vrijwilligers gaan zij daar de bevolking helpen met het bouwen van enige gebouwen.

Met bouwprojecten in ontwikkelingslanden wil World Servants bereiken dat een gemeenschap uit een ontwikkelingsland verder komt. Met een concreet bouwproject zoals een school of kliniek helpen ze de mensen zich verder te ontwikkelen.

Voor de muzikale omlijsting bij De Ganzenhoeve zorgden De Breiberger Muzikanten uit Dalerpeel. Terwijl mede-initiatiefneemster Jeannette Hilbink een vrolijk toontje op haar trompet meeblies met de Breiberge Muzikanten deelden Eline Aasman en Margreet Osseforth de routes uit aan wandelaars en fietsers.