Kandidaten HandelsMISSie steunen goede doelen

Coevorden - De kandidaten van de achtste editie van de Coevorder HandelsMISSie op woensdag 17 augustus gaan dit jaar niet alleen acht bedrijven vertegenwoordigen, maar ook acht goede doelen.

De missverkiezing trapt ook dit jaar de jaarlijkse Horecadagen Coevorden af.

De kandidaatmissen zijn: Esra Neep voor Beautiful White Cosmetisch Salon, Kelly Cremer voor IJssalon La Dolce, Kyra Nijhoving voor Casa Delicias, Lonneke Valkman voor MediaSign Coevorden, Merith Wolters voor Wolters Juweliers, Michelle Tuin voor Dansschool Erik, Romy Luttmer voor CoopCompact Oldengarm en Sharon Hulzebosch voor Ami Kappers. Onlangs stonden zij voor de camera van AnneFloor Breet voor een fotoshoot die in het teken stond van het thema van dit jaar: ‘casino’.

Blogs

De meiden gaan zich in de weken voorafgaand aan de verkiezing voorstellen in hun eigen blog bij Coevorden huis aan huis en maken dan ook bekend welke goede doelen zij gaan steunen.

Sinds enige tijd zijn de meiden onder leiding van Marion en Astrid Janssen druk bezig met catwalktrainingen. Net als bij de vorige edities verzorgen zij ook dit jaar de choreografie. Wouter Bessels doet wederom de muziekproductie en Henk Peter Vos is 17 augustus de presentator. Het bestuur van het evenement bestaat uit Joyce Pietrzak, Lennard Bos en Helga van der Heide.