Douwe Bob speelt hoofdrol op Horecadagen

Coevorden – Voor de organisatie van Horecadagen Coevorden is Douwe Bob de absolute winnaar: hij is zaterdag 20 augustus de hoofdact tijdens de Horecadagen Coevorden.

Singer-songwriter Douwe Bob vertegenwoordigde Nederland zaterdagavond 14 mei op het Eurovisie Songfestival in Stockholm met het nummer 'Slow Down'. Hij maakte indruk door zijn vocale kwaliteiten, zijn spel met de camera en de inmiddels beroemde tien seconden stilte om 'Slow down' nog eens te benadrukken. Toch eindigde hij helaas op de elfde plaats, in Coevorden speelt hij de hoofdrol. Hij staat in juni op Pinkpop, in augustus is hij te bewonderen in Coevorden tijdens de Horecadagen.

Douwe Bob Posthuma won in 2012 de talentenjacht 'De beste singer-songwriter van Nederland'. Na het nummer 'Multicoloured angels' bracht hij zijn debuutalbum 'Born in a storm'. Onlangs verscheen zijn derde plaat 'Fool bar'.

Programma Horecadagen

De 29ste editie van de Horecadagen begint woensdag 17 augustus om 19.00 uur met de Coevorder HandelsMISSie met de verkiezing van de HandelsMISS. Op donderdag 18 augustus vanaf 19.00 uur is er 'Groeten uit Coevorden met jong en ouder talent. Het motto voor vrijdag 19 augustus vanaf 20.30 uur is 'Pump it up', dat betekent groot feest met de Party Animals en de dj's Paul Elstak en Jerome. De slotavond van de Horecadagen, zaterdag 20 augustus, begint ook om 20.30 uur. Naast Douwe Bob treedt de band The Euros op en is dj Jerome van de partij.

Ook ditmaal vinden de Horecadagen plaats op het feestterrein op de Gedempte Haven. De entree voor woensdag en donderdag is gratis. Voor vrijdag en zaterdag gelden bescheiden entreeprijzen. Zo'n zes weken tevoren start de voorverkoop.

Website: www.horecadagencoevorden.nl en kijk op www.facebook.com/HorecadagenCoevorden voor meer nieuws en leuke acties.