Grachtenloop vindt nieuwe hoofdsponsor in Reclamedeal

Coevorden - Richard van der Veen van Reclamedeal is de nieuwe hoofdsponsor van de Coevorder Grachtenloop. De organisatie van dit sportieve evenement, Rotaryclub Coevorden en loopgroep Codac- zijn hiermee uiteraard erg verguld.

Het bedrijf van Van der Veen is sinds enige tijd gevestigd aan de Modem 2k. Reclamedeal levert een pakket aan diensten: spandoeken, spandoekframes, vlaggen, vlaggenmasten, beachvlaggen, kioskvlaggen, rollup banners, stickers, reclameborden, raamborden, drukwerk, relatiegeschenken, canvasdoek en banieren. Daarnaast kan Reclamedeal verlichting van neon naar led ombouwen.

'We leveren bijvoorbeeld sticker aan kleinere bierbrouwers, omdat we ook stickers in kleine oplages drukken. Daarnaast leveren we aan het Kurhaus in Scheveningen en de stickers bij Idols en spullen bij de Amstel Gold Race komen bij ons vandaan', aldus Richard van der Veen. Om wat dichter bij huis te blijven: ook sponsort Reclamedeal Run4Life in Sleen. Via de site www.reclamedeal.nl zijn alle producten te bekijken.

'We willen doen waar we goed in zijn. Bovendien is het onmisbaar om goede partijen om je heen te hebben. en, bij ons geldt: afspraak is afspraak. Ons handelsmerk is dat we zaken snel regelen', zegt Van der Veen.

De Grachtenloop vindt voortaan plaats op de laatste zondag van juni, dat is dit jaar op 26 juni.