Douwe Bob komt naar Horecadagen

Coevorden - Douwe Bob is zaterdag 20 augustus de hoofdact tijdens de Horecadagen Coevorden. Daarnaast komen er tijdens dit evenement dj's als Paul Elstak en Jerome. Daarmee heeft de organisatie het complete programma rond.

De 29ste editie van de Horecadagen begint woensdag 17 augustus met de Coevorder HandelsMISSie, waarop de HandelsMISS wordt gekozen. Wie wordt de opvolger van Emelie Wesselink? Het programma van die avond begint om 19.00 uur.

Muziekprogramma

Voor donderdag 18 augustus vanaf 19.00 uur staat 'Groeten uit Coevorden' op het programma. Dit festijn begint met een open podium voor de jeugd, gevolgd door de oudere muzikale talenten. Het is vrijdag 19 augustus vanaf 20.30 uur tijd voor feest onder het motto 'Pump it up'. Dan is er groot feest met de Party Animals en de dj's Paul Elstak en Jerome.

Horecadagen Coevorden worden zaterdag 20 augustus vanaf 20.30 uur besloten met Douwe Bob en The Euros. Ook dan is dj Jerome van de partij.

Ook ditmaal vinden de Horecadagen plaats op het feestterrein op het parkeerterrein op de Markt.

Songfestival

Singer-songwriter Douwe Bob vertegenwoordigt Nederland in mei op het Songfestival in Stockholm met het nummer Slow Down. Hij hoopt na de halve finale op 10 mei in de finale op 14 mei te staan. Een maand later staat hij op Pinkpop.

Douwe Bob Posthuma won in 2012 de talentenjacht 'De beste singer-songwriter van Nederland', waarna hij het nummer 'Multicoloured angels' op single uitbracht. Dat werd gevolgd door zijn debuutalbum 'Born in a storm'. In januari 2015 verscheen de single 'Hold Me', een duet met Anouk. Dat nummer is opgenomen op het album 'Pass it on', dat in mei 2015 verscheen. Later dit jaar verschijnt zijn derde plaat 'Fool bar'.

Party Animals

Het wordt vrijdag groot feest met de Party Animals en de dj's Paul Elstak en Jerome. Paul Elstak behoeft nauwelijks introductie bij de liefhebbers van hardcore en happy hardcore. In 2010 bracht hij de titelsong van de film New Kids Turbo uit. Met dit nummer won hij in 2011 een Rembrandt Award en mocht hij een gouden plaat in ontvangst nemen. Jerome draait op zijn tweehonderd shows per jaar een mix van alle bekende hits in alle muziekstijlen.

Euros

Naast Douwe Bob treedt de band The Euros op de slotavond van de Horecadagen op. Deze band zorgt voor een energieke show met superhits uit heden en verleden.
De entree voor woensdag- en donderdagavond is gratis. Voor de vrijdagavond en zaterdagavond gelden wel entreeprijzen. Zo'n zes weken tevoren start de voorverkoop.

Website: www.horecadagencoevorden.nl

Houd Facebook in de gaten voor het laatste nieuws en allerlei acties.