CHV stapt uit centrummanagement

Coevorden - Het bestuur van de Coevorder Handelsvereniging heeft besloten uit het centrummanagement te stappen. De leden kregen daarover een brief die gisteravond is besproken in de ledenvergadering van de Coevorder Handelsvereniging.

Eerder dit jaar stapte het dagelijks bestuur van het Centrummanagement op na een conflict met de wethouder. Daarna is veel gebeurd en veranderd. Uiteindelijk leek het erop dat het vertrouwen zou worden hersteld en zou de dialoog worden hersteld.

Klaas Lamberink werd aangesteld als voorzitter van het bestuur van het centrummanagement en Jannes te Velde werd penningmeester. Daarmee was de rust nog niet weergekeerd, want centrummanager Rob van Son besloot te stoppen. Aan de hand van berichten die de CHV bereikten, is uiteindelijk toch besloten uit het centrummanagement te stappen. Lamberink liet bij zijn aanstelling weten dat hij streeft naar een meerwaarde van het centrummanagement.

`Het moet een verbinding tussen partijen zijn en iedereen mag daarin een hoofdrol spelen', zei hij destijds. `We moeten naar elkaar luisteren en de verbinding tot stand brengen. Alleen dan kunnen we het centrum op de kaart zetten. De stad heeft alles in zich om een centrumfunctie voor inwoners en omgeving te vervullen.' Hoe de toekomst eruit ziet: daarover komt binnenkort meer duidelijkheid.

Lees ook:
Centrummanager stapt op
'Uitdaging om een doorstart te maken'
Klaas Lamberink voorzitter bestuur Centrummanagement
CHV zegt vertrouwen in Centrummanagement op
ons speciale dossier over dit onderwerp