Volle bak bij Miss Montreal en 5th Wheel

Coevorden - Het was volle bak tijdens de laatste avond van de Horecadagen. De optredens van 5th Wheel en Miss Montreal werden zeer gewaardeerd en een aantal uitverkorenen had na afloop een Meet & Greet met Sanne Hans.

De avond begon met dj Tim Ellis, gevolgd door een spetterend optreden van 5th Wheel. De band won vorig jaar Sweelpop The Battle en opende daarom Sweelpop 2014.  Eerder dit jaar trad 5th Wheel al op in Marktzicht tijdens Goud van Oud. De band van jonge muzikanten speelt -zeer verdienstelijk- met name hits uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Het publiek vond het fantastisch gezien de enthousiaste reacties. Roy van der Scheer, Arjan Rengers, Dion van der Scheer, Martin Webers, Gideon van Lottum en Arjan Beukers maakten er een feest van.

Tijdens dit optreden stroomde tent vol en bleek deze laatste avond van de Horecadagen compleet uitverkocht. Een mooi resultaat.

Vervolgens verscheen Sanne Hans met haar band Miss Montreal rond elf uur op het podium. Het werd een show van ongeveer een uur, waarin Miss Montreal niet alleen haar grootste hits liet horen, zoals 'Hoe' (de single werd opgenomen met Nielson) en 'Tututu' van het album Irrational, maar ook de wat minder bekende nummers en enkele covers. Het publiek raakte laaiend enthousiast en zong, danste en de handen gingen in de lucht. Waren het vroeger de aanstekers die licht verspreidden, tegenwoordig zijn de mobiele telefoons heel handig. Naast Sanne Hans bestaat de band uit Michi Schwiemann, Thijs Rensink, Peter Hendriks en Kobus Groen.

Na dit optreden hadden enkele meiden een Meet & Greet met Sanne Hans. De meisjes vonden het geweldig en gingen allemaal op de foto met Sanne Hans. De jongens van 5th Wheel hadden het nakijken. Sanne Hans promootte en passant Bierpop, dat in november op haar initiatief in Hardenberg plaatsvindt.