Groeten uit Coevorden: een muzikaal feestje

Coevorden - Na de succesvolle HandelsMISSie met winnares Emelie Wesselink was het vanavond tijdens de Coevorder Horecadagen tijd voor 'Groeten uit Coevorden'. Dat was een muzikale open sessie voor zowel de startende als de gevorderde muzikant.

Na de jongere deelnemers, onder wie Ian en Vince van der Pal, traden de volwassen muzikanten en bands op. Soloartiesten werden begeleid door de band van Douwe Sterkenburgh. Het werd een muzikaal feestje met vele muzikanten, die ook tijdens de maandelijkse sessies in 't Teuthuus present zijn.

Coevorder Pleinfeest

Het Coevorder Pleinfeest prijkt voor vrijdag 7 augustus op de agenda. Die avond, die om 20.30 uur begint, staatl in het teken van Nederlandstalige acts. Er zijn optredens van André Hazes-imitator Lesley Williams, levensliedduo Harten 10, feestzanger Stef Ekkel en Tof! Partyband. De voorverkoop is inmiddels achter de rug. Aan de kassa bij de ingang van de tent op de Gedempte Haven kost een toegangskaart 12,50 euro.

Miss Montreal

De topper van de Horecadagen is het optreden van Sanne Hans met haar band Miss Montreal op zaterdag (8 augustus). In het voorprogramma, vanaf 20.30 uur, staat 5th Wheel uit Valthe, die vorig jaar Sweelpop opende. Net als op vrijdag kost een kaart aan de kassa 12,50 euro.

Meer informatie: www.horecadagencoevorden.nl en op Facebook.