Wie wordt de nieuwe HandelsMISS?

Coevorden – Nog één nachtje slapen en dan is het tijd voor de zevende editie van de Coevorder HandelsMISSie. Acht meiden vertegenwoordigen acht bedrijven tijdens deze jaarlijkse missverkiezing op de gedempte haven bij de Markt in Coevorden.

De kandidaatmissen zijn: Alien Rijskamp voor Spabron Hesselerbrug, Ezra Booij voor Casa Delicias, Emelie Wesselink voor Hailey Beautiful White Tandenbleek Salon, Floor van Dijk voor MediaSign, Merel Welink voor CoopCompact Oldengarm, Marianne Habing voor wokrestaurant Ni Hao, Rachell Roewen voor Hemmes Tuin & Lifestyle en Rosa Dorenbos voor Pizzeria Trivio Del Villaggio.

De kandidaatmissen hebben een eigen blog, waarin zij zich de afgelopen weken hebben voorgesteld.

Aan de voorbereidingen is maandenlang gewerkt onder leiding van het bestuur, bestaande uit Lennard Bos, Helga van der Heide en Joyce Pietrzak. De catwalktrainingen zijn verzorgd door Astrid en Marion Janssen. Dansgroep Power Dance Squad van TVC verzorgt een optreden en ondersteunt de missen tijdens de diverse ronden. De muziekproductie is in handen van Wouter Bessels. De show wordt ook dit jaar gepresenteerd door Henk Peter Vos.

De sponsoren zijn dit jaar Forbo Novilon, Ahlers Verf & Wand, Deco Home Gerry en Joldersma Wonen en Slapen.

Dewi Pelcher

De pauze-act van dit jaar is Dewi Pelcher. De 31-jarige zangeres was in 2002 een kandidaat van Idols en zeven jaar later van Popstars.

Horecadagen

De Coevorder HandelsMISSie is gratis toegankelijk. De tent is vanaf 19.00 uur geopend, de show begint om 20.00 uur. Het evenement markeert tevens de start van de jaarlijkse Horecadagen Coevorden. Donderdag volgt het eveneens gratis toegankelijke 'Groeten uit Coevorden'. Op vrijdag wordt het Coevorder Pleinfeest gehouden en zaterdag treedt Miss Montreal op met in het voorprogramma 5th Wheel.

Voorverkoop

Voor zowel vrijdag als zaterdag kost een kaart in de voorverkoop 7,50 euro. De voorverkoop duurt tot donderdag 6 augustus 21.00 uur; kaarten zijn te koop bij: Coop Oldengarm, Rembrandtlaan 16; café 't Geveltje, Friesestraat 42; Music & More, Friesestraat 50; café Marktzicht, Markt 3; Tankstation Firezone, Parallelweg 39; hotel-restaurant Talens, Sallandsestraat 51; café-restaurant Candia, Markt 20. Daarnaast zijn er die avond tot 23.00 uur kaarten te koop aan de kassa bij de feesttent. Op vrijdag en zaterdag kost een kaart aan de kassa 12,50 euro.

Meer informatie staat op de website www.horecadagencoevorden.nl en op Facebook.

Lees ook:
Blogs kandidaten HandelsMISSie
Opbouw voor Horecadagen gestart
Win kaarten voor de Horecadagen
Horecadagen blijven vernieuwen