Kaartverkoop VestingPop verloopt voorspoedig

Coevorden - Nog zo'n anderhalve maand te gaan en de spanning loopt op. Onlangs werd bekendgemaakt, dat Within Temptation de line-up van VestingPop Coevorden compleet maakt. De kaartverkoop, zo laat de organisatie weten, verloopt voorspoedig.

Het festival vindt vrijdag 11 en zaterdag 12 september plaats op De Klinkenvlier aan de Europaweg.

Erik Hulzebosch, presentator en ambassadeur van het festival, is trots. 'Alles staat goed op de rails. We lopen goed op schema. De catering, tent, beveiliging en het licht en geluid zijn geregeld. Het is prachtig om te zien dat iedereen zich zo vol overgave inzet om hier een groot feest van te maken. Ook de landelijke radiozender 100% NL gelooft in ons concept en heeft zich onlangs aan VestingPop verbonden als landelijke mediapartner. Deze zender is normaal alleen mediapartner van grote evenementen zoals Concert at Sea en de concerten van De Toppers, Guus Meeuwis en Marco Borsato. Dagelijks zijn er in heel Nederland spotjes van VestingPop op deze zender te horen', aldus Erik.

Likes

'We hebben op Facebook al 1325 likes', vertelt Erik. 'Dat zijn allemaal mensen die dit festival een warm hart toedragen en ze komen echt van heinde en verre. We krijgen zelfs vragen van mensen over de dichtstbijzijnde campings! Het ticketsysteem wordt momenteel trouwens aangepast zodat ook buitenlandse liefhebbers van live muziek kunnen komen.'

Within Temptation

'De belangstelling', aldus Erik, 'is geen wonder met dit geweldige programma. Alleen al een band als Within Temptation. Die trad vorig jaar op vier continenten op en verkocht wereldwijd alleen in 2014 meer dan 250.000 kaarten. In Duitsland ontving de band vorig jaar de prestigieuze Metal Hammer Award voor de beste Live-act. Ik heb mij wat verdiept in deze award en dat is echt niet niks. Dan sta je als Nederlandse band namelijk wel mooi in hetzelfde rijtje als onder andere Iron Maiden en Metallica.'

Vrijdag

De vrijdagavond staat in het teken van feestmuziek. Jeroen van der Boom opent om 20.00 uur het programma met zijn band. Na dit optreden staat piratenkoning Jannes op het podium en vervolgens zijn de schijnwerpers gericht op de live-mashup band Memphis Maniacs. Dj Martijn Biemans van Radio 538 sluit de vrijdagavond af.

Zaterdag

Zaterdag warmt de populaire Nielson vanaf 20.00 uur het publiek op, waarna de Within Temptation zorgt voor een fantastische show waarin realiteit en virtualiteit door elkaar lopen. De Haagse rockband DI-RECT laat daarna van zich horen en tot slot mag dj Martijn Muijs van Radio Veronica tot 01.00 helemaal los gaan.

Kaartverkoop

Op beide dagen is het festivalterrein open vanaf 18.30 uur, de optredens beginnen om 20.00 uur. Een toegangskaart voor vrijdag kost 24,50 euro en voor zaterdag 29,50 euro. Dat is exclusief servicekosten. Een combikaart kost 45 euro, exclusief servicekosten. De kaarten zijn te bestellen via www.vestingpopcoevorden.nl en zijn te koop bij The Read Shop in de Gansehof, in diverse vestigingen van Coop, bij ToReCo in Het Arsenaal en bij Plus Assen in Dalen. Op de site staat ook alle andere informatie. VestingPop is ook te vinden op Twitter en Facebook.

Lees ook:
Jannes en Di-rect op eerste VestingPop
Within Temptation komt naar VestingPop