Havendagen en koopzondag brengen veel mensen op de been (fotoreportage)

Coevorden - Het was vandaag nog drukker dan gisteren op de Havendagen. Vandaag was er geen Piekiesmarkt, maar wel een koopzondag met optredens van shantykoren. Ook die trokken veel bezoekers.

De organisatie van de Historische Havendagen, de evenementencommissie van Havenvereniging Coevorden, kan terugkijken op zeer geslaagde, zomerse dagen. Alleen vanmiddag was er een enkel buitje.

Er waren de afgelopen dagen heel veel activiteiten, waarbij de nadruk natuurlijk lag op de ruim zeventig schepen. Daaronder was kasteelschip De Vlotburg, die nog de hele maand in Coevorden blijft. Verder waren er de kermis, optredens van De Stormvogels, een moonlighttour, een uitgebreide schippersmarkt, allerlei demonstraties van de Koninklijke Marine en de Marechaussee, demonstraties van stationaire motoren, een collectie 2 CV's (Lelijke Eendjes), rondvaarten, kindervoorstellingen van LEF! en Tralala Events, middeleeuwse activiteiten en het museum was geopend. Het shantykorenfestival tijdens de koopzondag van de Coevorder Handelsvereniging viel ook bijzonder in de smaak.

In het dossier Historische Havendagen staan alle verslagen en foto's van de afgelopen dagen.