Kandidaten HandelsMISSie doen boekje open

Coevorden - Met ingang van deze week stellen de acht deelnemers van de Coevorder HandelsMISSie zich zowel in de papieren versie van Coevorden huis aan huis voor als in een weblog op deze website.

De zevende editie van deze missverkiezing vindt op woensdag 5 augustus in een tent op de gedempte haven en betekent traditioneel de start van de jaarlijkse Horecadagen. De HandelsMISSie is gratis toegankelijk en begint die dag om 19.00 uur.

De kandidaten zijn: Alien Rijskamp voor Spabron Hesselerbrug, Ezra Booij voor Casa Delicias, Emelie Wesselink voor Hailey Beautiful White Tandenbleek Salon, Floor van Dijk voor MediaSign, Marianne Habing voor wokrestaurant Ni Hao, Merel Welink voor CoopCompact Oldengarm, Rachell Roewen voor Hemmes Tuin & Lifestyle en Rosa Dorenbos voor Pizzaria Trivio Del Villaggio. Zij stellen zich de gehele maand juli voor in hun eigen weblog.

De weblog is te vinden via deze link, of kijk op deze website onder 'Nieuws' en dan onder 'Blogs'.
 

Hier zijn ze dan! De eerste 2 MISSEN van 2015...Alien Rijskamp voor Spabron Hesselerbrug en Emelie Wesselink voor Hailey BeautifulWhite Cosmetisch SalonFotografie: Anne-Floor Breet

Posted by Coevorder HandelsMISSie on woensdag 8 juli 2015