Zevende HandelsMISSie komt dichterbij

Coevorden - Acht meiden uit de gemeente Coevorden gaan op woensdag 5 augustus strijden om de titel van Coevorder HandelsMISS. Het evenement wordt dit jaar voor de zevende keer gehouden.

De kandidaatmissen zijn: Alien Rijskamp voor Spabron Hesselerbrug, Ezra Booij voor Casa Delicias, Emelie Wesselink voor Hailey Beautiful White Tandenbleek Salon, Floor van Dijk voor MediaSign, Marianne Habing voor wokrestaurant Ni Hao, Merel Welink voor CoopCompact Oldengarm, Rachell Roewen voor Hemmes Tuin & Lifestyle en Rosa Dorenbos voor Pizzaria Trivio Del Villaggio.

`Zij hebben een enorme drive en doorzettingsvermogen en gaan een spetterende show neerzetten', weet Joyce Pietrzak. Samen met Helga van der Heide en Lennard Bos doet zij ook dit jaar de organisatie van de missverkiezing. Die vult traditioneel de eerste avond van de jaarlijkse Horecadagen in Coevorden.

Geoliede machine

De fotoshoot vond eind mei plaats. ‘Als een geoliede machine gingen ze aan het werk om iedereen klaar te maken voor de shoot in festival-thema’, vertelt Joyce. ‘Helga begeleidde de missen die klaar waren naar Peter Shop, waar eigenaresse Simone klaarstond om de dames te kleden. Ondertussen was Lennard druk doende om de decoratie van Hemmes Tuin & Lifestyle naar de locatie van de shoot te brengen. De zon kwam zelfs door, al was het wat fris, maar dat mocht de pret niet bederven. Een van de missen was vreselijk ziek die dag, maar dat was zeker niet te merken tijdens de shoot. Nadien dook ze meteen het bed weer in. Echt, respect voor alle dames!’

Hoofdsponsoren

Forbo Novilon, Deco Home Gerry, Joldersma Wonen en Ahlers Verf en Behang zijn dit jaar de nieuwe hoofdsponsoren. ‘Daar zijn wij hen als bestuur erg dankbaar voor’, aldus Joyce. ‘Net als andere jaren krijgen wij ondersteuning van Astrid en Marion Janssen van TVC. Zij nemen de danstrainingen voor hun rekening. Wouter Bessels verzorgt wederom de muziekproductie van de HandelsMISSie, zodat de meiden zich kunnen presenteren op een soepele en dansbare mix.’

Vip-kaarten

Wie als vip behandeld wil worden, kan kaarten à 32,50 euro kopen bij de bedrijven die de Horecadagen organiseren: Candia, ‘t Geveltje, Marktzicht en Talens.

Blogs

De acht meiden hebben een eigen blog in de krant en op de website van Coevorden huis aan huis. Klik hier om de blogs de lezen.

Lees de weblog van Alien Rijskamp en Emelie Wesselink.
Lees de weblog van Ezra Booij en Floor van Dijk.
Lees de weblog van Marianne Habing en Merel Welink.