Muziek van eigen bodem op Pleinfeest Horecadagen

Coevorden - Na de HandelsMISSie op woensdag 5 augustus en `Groeten uit Coevorden' op donderdag 6 augustus staat tijdens Horecadagen Coevorden het `Coevorder Pleinfeest' met vooral acts van Nederlands bodem op het programma voor vrijdag 7 augustus.

Harten 10

Martien Ekkelenkamp en Tineke Willems vormen het duo Harten 10. Het duo zorgt voor een nederpopgeluid, maar er klopt ook een piratenhart in het duo, dat daarom veel op piratenfestijnen is te zien en te horen. De nieuwste single is `Blijf bij Mij', een Nederlandse bewerking van Edwin van Hoevelaak van Little Lies van Fleetwood Mac. Onlangs was Harten 10 nog te horen in het SBS-programma Bloed Zweet & Tranen.

Stef Ekkel

Stef Ekkel brengt vooral feestnummers. Singles zijn onder andere `Op een terrasje', `Griekse melodie, `Een koffer vol met dromen' en `De Woonboot'. Hij stak `Waarheen, waarvoor' in een verrassend jasje. De legendarische Johnny Hoes zag in Stef een opvolger en nam met hem een nieuwe versie van `De smokkelaar' op.

TOF! Partyband

De TOF! Partyband zorgt voor een breed repertoire, variërend van top 40, feestmuziek, dance, dansklassiekers tot de nieuwste hits. Er is veel actie op het podium, ondersteund door livebeelden, een fraai decor en een lichtshow.

Lesley Williams

Lesley Williams maakt furore als de meest realistische André Hazesact. In 2002 deed Lesley mee met de Soundmixshow van Hennie Huisman, waarbij hij als derde eindigde. Naar aanleiding van zijn deelname aan `The winner takes it all' van SBS vroeg John de Mol hem om op te treden tijdens de Winterpresentatie van SBS6 in Amsterdam.

Kaartverkoop

Het spektakel begint om 20.30 uur. In de voorverkoop kost een toegangskaart 7,50 euro en aan de kassa 12.50 euro. Voorverkoopadressen: Coop Oldengarm, Rembrandtlaan; café `t Geveltje, Friesestraat 42; Music & More, Friesestraat 50, café Marktzicht, Markt; Tankstation Firezone, Parallelweg 39; hotel-restaurant Talens, Sallandsestraat 51; café-restaurant Candia, Markt 20.

Miss Montreal

Op de slotavond van Horecadagen Coevorden is Miss Montreal de hoofdact. In het voorprogramma staat 5th Wheel uit Valthe. Deze band won vorig jaar Sweelpop The Battle en opende daarom Sweelpop.

Meer informatie www.horecadagencoevorden.nl.