Rotondes voorzien van asfalt

Coevorden - Bij de rotonde op het Stationsplein en de minirotonde op de kruising Van Heutszsingel-Burg. Van der Lelysingel-Mijndert van der Thijnensingel vonden gisteren en vandaag asfalteringswerkzaamheden plaats.

De rotonde bij het Stationsplein was vandaag voor een deel afgesloten. Die rotonde is dan klaar, bij de minirotonde moet het straatwerk van de wegen die erop uitkomen nog aangesloten worden op de asfaltlaag.

De straten, die uitkomen op de minirotonde zijn nog (deels) afgesloten. De werkzaamheden worden aankomende week voortgezet. Het is de bedoeling, dat dat werk vrijdag 1 mei klaar is. Dan is het traject tussen het Stationsplein en de kruising Mijndert van der Thijnensingel volledig bereikbaar.

Vanaf dat kruispunt is de Dr. Picardtlaan tot de Schutselaan/Poppenharelaan in beide richtingen afgesloten voor autoverkeer. Wel is deze straat toegankelijk voor (brom)fietsers en voetgangers na de aanpassingen, die circa vier weken duren.

Een compleet overzicht van alle werkzaamheden aan de singels staat in het dossier 'Herinrichting stationsgebied en singels' op deze site.