Kasteeltruckers steunen stichting Happy Smile

Coevorden - De Kasteeltruckers hebben onlangs een cheque van 1425 euro overhandigd aan een vertegenwoordiger van stichting Happy Smile. De organisatie laat gezinnen met een ziek kind een leuke dag beleven.

Zoals gebruikelijk bij de Kasteeltruckers is aan de Truckers- Transportdag, die op 6 september werd gehouden en ruim 15.000 bezoekers trok, een goed doel verbonden. Door het organiseren van een verloting, inzamelen van geld bij de chauffeurs, een ton bij de uitgaan voor een vrije gift en het laten betalen voor een prachtig uitzicht vanuit een gondel werd maar liefst 1425 euro verzameld. De cheque werd onlangs door Jelle Brands, namens de chauffeurs en Olf Nevels namens de organisatie aan een afvaardiging van Happy Smile overhandigd.

De doelstelling van Happy Smile, een organisatie uit Klazienaveen is om gezinnen met een ziek kind of een kind met een beperking een onbezorgde dag/weekend te laten beleven als VIP-gast op circuits in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België. Niet alleen de vader en/of moeder van het zieke kind mogen komen, nee het hele gezin is van harte welkom. Het gezin wordt de hele dag/weekend verzorgd en hoeft alleen de heen en terugreis zelf te regelen.

Kijk voor meer informatie op www.stichtinghappysmile.com