Na tour wachten nog vele afspraken

Coevorden - De laatste dag van de Coevorden Verbindt-tour staat voor de deur. De drie wethouders gaan morgen weer op pad. Burgemeester Bert Bouwmeester is er niet bij vanwege andere verplichtingen.

Vandaag werden bezoeken afgelegd aan de Buitenvreeschool in Coevorden, De Sterke Akkers in Dalen, Kringloopwinkel KringelZ in Coevorden, Contactpunt Mantelzorg in Coevorden, dorpshuis De Hesselerhof in Oosterhesselen, Ondernemersvereniging Dalen, MFA 't Spectrum in Dalerpeel, dorpshuis De Tiphof in Geesbrug, Parkmanagement Coevorden, Sweelpop Zweeloo en Zuidenveld Oosterhesselen.

Morgen zijn er bezoeken aan Raptim in Coevorden, dorpshuis De Schalm in Steenwijksmoer, Zorgboerderij Estella en mini-camping in Steenwijksmoer, De Haretuin bij De Schutse in Coevorden, Radio Loco in Coevorden, Centrum voor Jeugd en Gezin in Coevorden, Breed Overleg Binnenvree in Coevorden en Germanicus in Coevorden.

Na deze vier dagen zijn dan zo'n 35 bezoeken afgelegd. In totaal kwamen er 73 aanvragen om bezoeken binnen. Die zullen de komende tijd worden afgehandeld.

Kijk voor meer informatie en verslagen in het dossier over Coevorden Verbindt op deze site.