René Scholing geeft uitleg over opbouw festivalterrein

Coevorden - Genodigden, onder wie wethouders, raadsleden en sponsors, kregen vanmiddag een rondleiding over het terrein van Parkfestival Coevorden. René Scholing van The Production Factory gaf uitleg.

Bij de ontvangst in de viptent heette Harry Talens mede namens Bert Strijker -de beide organisatoren- de aanwezigen van harte welkom. Zij zetten Evelien van Hillo, die alle secretariële werkzaamheden voor haar rekening nam, in de bloemetjes.

Daarna werden alle onderdelen op het terrein bekeken, René Scholing legde uit wat er allemaal komt kijken bij de opbouw van zo'n festivalterrein en beantwoordde vragen. De inrichting van het terrein is reeds compleet. In de enorme tent wordt nog druk opgebouwd voor het festival, dat morgen en zaterdag plaatsvindt op sportpark Klinkenvlier.

Vrijdag treden achtereenvolgens op Bouke & The ElvisMatters Band, Jeroen van der Boom, Guus Meeuwis en dj Martijn Biemans. De dag erop is het de beurt aan Ilse DeLange, VanVelzen & Band, The Boston Tea Party Band en dj Martijn Muijs.

Kassaverkoop

Wie op het laatste moment besluit naar het festival te gaan, kan uiteraard aan de kassa’s op het terrein nog een toegangskaart kopen.De kassa’s zijn beide avonden om 18.30 uur geopend. Wie liever niet in de rij staat, kan kaarten kopen via www.parkfestivalcoevorden.nl/tickets.

Meer informatie staat op www.parkfestivalcoevorden.nl en op Facebook.