Opbouw festivalterrein in volle gang

Coevorden - Sinds afgelopen week is de opbouw van het terrein voor Parkfestival Coevorden op sportpark Klinkenvlier in volle gang. De tent staat er inmiddels en Mediasign was vandaag druk bezig met het ophangen van de grote spandoeken.

Vrijdag treden achtereenvolgens op Bouke & The ElvisMatters Band, Jeroen van der Boom, Guus Meeuwis en dj Martijn Biemans. De dag erop is het de beurt aan Ilse DeLange, VanVelzen & Band, The Boston Tea Party Band en dj Martijn Muijs.

Kaartverkoop

Kaarten voor Parkfestival Coevorden zijn te bestellen via www.parkfestivalcoevorden.nl en zijn in de losse verkoop verkrijgbaar bij de COOP supermarkten in Coevorden, Aalden, Dalen, De Krim, Erica, Hollandscheveld en Schoonebeek, Albert Heijn Kortwijk in Sleen, Jonkers Haarmode in Hoogeveen en bij alle kantoren van Tourist Info in de gemeente Coevorden: Coevorden/Arsenaal, Dalen, Dalen Huttenheugte, Gees, Schoonoord, Sleen en Zweeloo. Passe-partouts à 62,50 euro zijn te koop bij Tourist Info Coevorden.

Voor jongeren geldt een lagere toegangsprijs. Voor degenen, die reeds tegen het eerder geldende tarief kaarten hebben gekocht, staat nieuws op de site van het Parkfestival.

Alle informatie over het evenement staat op www.parkfestivalcoevorden.nl