Forse reductie voor jongeren voor Parkfestival Coevorden

Coevorden - De organisatie van Parkfestival Coevorden is gebleken dat voor veel jongeren een toegangskaart te duur is. Er is contact gezocht met Horecadagen Coevorden die ervoor zorgt dat jongeren tot achttien jaar een aanzienlijke reductie krijgen.

Deze jongeren betalen geen 39,50 euro (vrijdag) of 35 euro (zaterdag), maar slechts 17,50 euro! Zo krijgen ook jongeren de kans het eerste Parkfestival Coevorden op vrijdag 12 en zaterdag 13 september op sportpark Klinkenvlier mee te maken. ‘We hebben veel jeugd gesproken,’ aldus Bert Strijker, ‘en zij gaven aan dat voor hen de tickets niet betaalbaar waren. Dit hebben we in eerste instantie niet goed ingeschat.’

Vrijdag treden achtereenvolgens op Bouke & The ElvisMatters Band, Jeroen van der Boom, Guus Meeuwis en dj Martijn Biemans. De dag erop is het de beurt aan Ilse DeLange, VanVelzen & Band, The Boston Tea Party Band en dj Martijn Muijs.

Kaartverkoop

Kaarten voor Parkfestival Coevorden zijn te bestellen via www.parkfestivalcoevorden.nl en zijn in de losse verkoop verkrijgbaar bij de COOP supermarkten in Coevorden, Aalden, Dalen, De Krim, Erica, Hollandscheveld en Schoonebeek, Albert Heijn Kortwijk in Sleen, Jonkers Haarmode in Hoogeveen en bij alle kantoren van Tourist Info in de gemeente Coevorden: Coevorden/Arsenaal, Dalen, Dalen Huttenheugte, Gees, Schoonoord, Sleen en Zweeloo. Passe-partouts à 62,50 euro zijn te koop bij Tourist Info Coevorden.

Alle informatie over het evenement staat op www.parkfestivalcoevorden.nl