Parkfestival Coevorden nadert met rasse schreden (filmpje)

Coevorden - Parkfestival Coevorden: het is bijna zover. Het spiksplinternieuwe evenement vindt plaats op vrijdag 12 en zaterdag 13 september op sportpark Klinkenvlier. Daar verrijst een compleet festivalterrein.

Vrijdag treden achtereenvolgens op Bouke & The ElvisMatters Band, Jeroen van der Boom, Guus Meeuwis en dj Martijn Biemans. De dag erop is het de beurt aan Ilse DeLange, VanVelzen & Band, The Boston Tea Party Band en dj Martijn Muijs.

Houd morgen deze site in de gaten, want er zijn vrijkaarten te winnen bij een prijsvraag!

Het evenemententerrein krijgt een luxe uitstraling. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de overkant van de Europaweg in de wijk Ossehaar, heel dichtbij het evenemententerrein. Sfeer, kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel. Een goede indruk van hoe het er uit gaat zien is een 3D animatie op de website te bekijken. Alle artiesten treden op met eigen band en geven elk een concert variërend van één tot anderhalf uur.

Kaartverkoop

De entreekosten zijn voor vrijdagavond 39,50 euro p.p. en voor zaterdagavond 35 euro p.p. Kaarten zijn te bestellen via www.parkfestivalcoevorden.nl en zijn in de losse verkoop verkrijgbaar bij de COOP supermarkten in Coevorden, Aalden, Dalen, De Krim, Erica, Hollandscheveld en Schoonebeek, Albert Heijn Kortwijk in Sleen, Jonkers Haarmode in Hoogeveen en bij alle kantoren van Tourist Info in de gemeente Coevorden: Coevorden/Arsenaal, Dalen, Dalen Huttenheugte, Gees, Schoonoord, Sleen en Zweeloo. Passe-partouts à 62,50 euro zijn te koop bij Tourist Info Coevorden.

Meer informatie: www.parkfestivalcoevorden.nl