Timing-Bedrijvenloop: prominent bij Grachtenloop

Coevorden - De Timing-Bedrijvenloop maakt al een aantal jaren prominent deel uit van Coevorder Grachtenloop. Ook komende zondag wordt deze weer gehouden tijdens het jaarlijkse loopevenement in de stad.

De gezamenlijke gedachte vormt volgens Timing een belangrijke grondslag voor de Bedrijvenloop, want zo kunnen werknemers gezamenlijk ergens naar toe werken. Daarnaast biedt het een prima platform voor bedrijfspromotie.

Bij de Bedrijvenloop is het zaak om gezamenlijk een sportief doel te bereiken en dat alles in een goede collegiale sfeer. Niet alleen het sportieve aspect telt, ook het informele karakter is belangrijk. Na afloop kunnen de lopers met hun collega’s gezellig napraten onder het genot van een drankje. De Coevorder Grachtenloop is een evenement met een lokaal karakter, maar dat inmiddels tot ver buiten de provinciegrenzen bekend is. Dat geldt ook voor de Bedrijvenloop, want tal van vestigingen van Timing elders in ons land haken enthousiast in op dit hardloopevenement. Inmiddels hebben meerdere teams Timing zich al weer ingeschreven.

Meedoen?

Bedrijven kunnen op zondag 6 juli met één of meerdere teams deelnemen aan de Timing-Bedrijvenloop. Een team bestaat uit 3 tot 5 deelnemers. De teams lopen vijf kilometer. Meerdere teams per bedrijf is toegestaan. De kosten bedragen 50 euro per team.

Inschrijven kan via www.coevordergrachtenloop.nl of bij het kantoor van Timing, Bentheimerstraat 17 7741 JH Coevorden, telefoon 0524-515461 en email coevorden@timing.nl