Production Factory klaar voor Parkfestival

Coevorden - De organisatie van Parkfestival Coevorden heeft de beste partijen ingeschakeld. Daaronder is The Production Factory, die bijvoorbeeld ook Pinkpop doet.

René Scholing is het aanspreekpunt voor de organisatie. `Ik ben', vertelt Scholing, `via het management van Guus Meeuwis in contact gekomen met `Coevorden'. We zijn op locatie geweest en hebben een complete blauwdruk gemaakt. Het terrein is ingericht en er is in kaart gebracht waar wat staat. Alle voorzieningen hebben dus een plek gekregen.' The Production Factory is een bedrijf, dat gevestigd is in Arnhem.

Scholing: `Het is een technisch productiebedrijf, dat over de hele wereld werkt. We doen niet alleen evenementen als Pinkpop, maar ook kleinere evenementen en bijvoorbeeld introductie van nieuwe automerken. `Kleinere evenementen zijn niet minder leuk dan de grotere. In Coevorden komen een week tevoren om met de opbouw te beginnen. Die tijd heb je nodig om de boel gestructureerd neer te zetten.' Scholing rondde afgelopen week de zaken van Pinkpop af en is deze week redelijk in de buurt. `We zijn nu', zo vertelde hij maandag, `bezig met het opzetten van het RTL Zomerfestival, dat zaterdag in Zwolle plaatsvindt.'

Meer informatie over het evenement staat op www.parkfestivalcoevorden.nl