'Kaartverkoop Parkfestival gaat als een speer'

Coevorden - Parkfestival Coevorden wordt met groot enthousiasme ontvangen. Daarmee worden de inspanningen van de organisatie, bestaande uit Bert Strijker, Harry Talens en Evelien van Hillo-Wolting, beloond.

De line-up ziet er heel goed uit met optredens van Ilse DeLange, Guus Meeuwis, Bouke, Jeroen van der Boom, VanVelzen, The Boston Tea Party en de dj's Martijn Biemans en Martijn Muijs.

De kaartverkoop verloopt prima. `We raden dan ook iedereen, in het bijzonder de inwoners van de gemeente Coevorden, aan om tijdig kaarten te kopen. We willen Coevorden graag op de kaart zetten, maar het Parkfestival is vooral voor Coevordenaren. We willen een feestje vieren met zoveel mogelijk Coevordenaren', aldus het drietal. Het lokale bedrijfsleven heeft zich achter het initiatief geschaard en er zijn al heel wat sponsors.

Kwaliteit, sfeer en veiligheid

Heel belangrijk zijn kwaliteit, sfeer en veiligheid. `Daarom werken we met de beste mensen op het gebied van horeca, beveiliging, geluid en licht. Bovendien is de samenwerking met de gemeente Coevorden uitstekend.' Ook is er goede samenwerking met Raptim en CSVC. Aan alle aspecten is gedacht, zodat de genoemde elementen gewaarborgd zijn. Om de vijfduizend bezoekers per avond op een veilige manier te kunnen herbergen, verrijst er op Sportpark Klinkenvlier een zogenaamde tienmaster, een enorme tent. In deze tent komen naast de horecapunten een wijnbar en espressobar.

Over publiciteit heeft de organisatie ook niet te klagen. In de lokale media zijn al diverse publicaties geweest, bovendien zorgt RTV Drenthe voor een programma en besteedt Radio Simone er aandacht aan.

Mediapartner

Mediapartner is Boom regionale uitgevers, waartoe ook deze krant behoort. De komende tijd verschijnen dan ook publicaties en advertenties in een groot aantal kranten en internetsites van Boom. Tevens wordt een lezersactie gehouden.

De entreekosten zijn op vrijdagavond 39,50 euro en op zaterdagavond 35 euro per persoon. Kaarten zijn online te koop. Daarnaast worden kaarten verkocht bij Albert Heijn in winkelcentrum Gansehof en Tourist Info Coevorden in Het Arsenaal. In beperkte mate zijn passe-partouts voor 62,50 euro (inclusief reserveringskosten) te koop bij Tourist Info Coevorden.

Meer informatie staat op www.parkfestivalcoevorden.nl. Het evenement is ook op Twitter en Facebook te vinden.