Organisatie Parkfestival verlaagt leeftijdsgrens bezoekers

Coevorden - In goed overleg met de gemeente is besloten de vergunning voor Parkfestival Coevorden aan te passen. Dat betekent dat de kaartverkoop voor het evenement ook is opengesteld voor personen jonger dan 18 jaar.

Dit is uiteraard met inachtneming van de nieuwe Drank- en Horecawet. De organisatoren, Bert Strijker en Harry Talens, werden veel aangesproken op deze leeftijdsgrens. Daarom volgde overleg met de gemeente met bovenvermeld resultaat.

Het eerste Parkfestival Coevorden vindt plaats op vrijdag 12 en zaterdag 13 september op het festivalterrein op sportpark Klinkenvlier. Er komt een grote, luxe tent te staan, zodat het altijd festivalweer is. Op vrijdagavond treden op Bouke, Jeroen van der Boom en Guus Meeuwis met tot besluit dj Martijn Biemans. Zaterdag staan Ilse DeLange, VanVelzen en band en de Boston Tea Party op het programma, gevolgd door dj Martijn Muijs. Alle artiesten treden op met hun eigen band. Elk optreden duurt één tot anderhalf uur.

Kaartverkoop

De entreekosten zijn op vrijdagavond 39,50 euro en op zaterdagavond 35 euro p.p. Deze zijn online te koop via de website. Daarnaast worden kaarten verkocht bij Albert Heijn in winkelcentrum Gansehof en Tourist Info Coevorden in Het Arsenaal te Coevorden. Er zijn nog enkele passe-partouts verkrijgbaar voor 60 euro bij Tourist Info Coevorden. Op korte termijn zijn ook kaarten te koop op diverse andere adressen in de regio.

Meer informatie op www.parkfestivalcoevorden.nl, Facebookpagina parkfestivalcoevorden en via Twitter @parkfestivalcoe.