Ook Jeroen van der Boom op Parkfestival

Coevorden - Jeroen van der Boom maakt de line-up van Parkfestival Coevorden compleet. Eerder werd de komst van Guus Meeuwis, Ilse DeLange en VanVelzen en band al bevestigd voor het festival op vrijdag 12 en zaterdag 13 september.

Ook Bouke, Boston Tea Party en de dj's Martijn Biemans en Martijn Muijs treden op tijdens het tweedaagse evenement op sportpark Klinkenvlier.

Van der Boom heeft diverse hits op zijn naam staan, zoals ‘Jij bent zo’, ‘Eén wereld’, ‘Betekenis’, ‘Het is over’ en ‘Weer Geloven’. Zijn nieuwste nummer is ‘Nanana’. Daarnaast geniet hij bekendheid als lid van De Toppers, dat daarnaast bestaat uit René Froger en Gerard Joling. Enige jaren geleden maakte hij deel uit van het cabaret van Koppensnellers onder leiding van Jack Spijkerman, hij presenteerde onder andere ‘Lotto Weekend Miljonairs’, ‘Bloed, Zweet & Tranen’ en ‘Beter dan het origineel’. Bovendien zat hij in 2010 en 2011 in de jury van The Voice of Holland.

Programma

Vrijdag 12 september: 18.30 uur, festivalterrein open. Vanaf 20.00 uur treden achtereenvolgens op Bouke, Jeroen van der Boom en Guus Meeuwis. Van 00.00 tot 01.00 uur sluit dj Martijn Biemans van Radio 538 af.

Zaterdag 13 september: 18.30 uur, festivalterrein open. Om 20.00 uur begint Ilse DeLange met haar optreden, waarna het de beurt is aan VanVelzen en de Boston Tea Party. Ditmaal zorgt dj Martijn Muijs (Radio Veronica) van 00.00 tot 01.00 uur voor de muziek.

Kaartverkoop

De entreekosten zijn op vrijdagavond 39,50 euro en op zaterdagavond 35 euro p.p. Deze zijn online te koop via de website: www.parkfestivalcoevorden.nl. Daarnaast worden kaarten verkocht bij Albert Heijn in winkelcentrum Gansehof en Tourist Info Coevorden in Het Arsenaal te Coevorden. Er zijn nog enkele passe partouts verkrijgbaar voor 60,- euro bij voornoemd TIP kantoor. Op korte termijn zijn ook kaarten te koop op diverse andere adressen in de regio.

Per avond zijn vijfduizend bezoekers welkom. De toegang is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar.

Meer informatie op www.parkfestivalcoevorden.nl, Facebookpagina parkfestivalcoevorden en via Twitter @parkfestivalcoe.