Tourist Info op zoek naar vrijwilligers

Dalen - Tourist Info Coevorden zoekt vrijwilligers die willen helpen met de bemanning van de Infobalie op Center Parcs De Huttenheugte.

'Wij zijn voor onze Tourist Info CenterParcs De Huttenheugte nog steeds op zoek naar 2 a 3 vrijwilligers', zegt coördinator Miranda Pathuis. 'De Infobalie op De Huttenheugte is een heel bijzondere locatie voor een Infobalie omdat juist daar per week duizenden toeristen langslopen. De Infobalie is op een prachtige plek, met veel bezoekers en gezelligheid; in de Market Dome, vlakbij de in/uitgang van het veel bezochte subtropische zwembad. De medewerkers die er nu staan, doen dit met heel veel enthousiasme en plezier en willen graag enkele nieuwe collega's erbij.'

Kijkje nemen?

Voor belangstellenden die graag meer willen weten over de werkzaamheden bij die Infobalie heeft TIP op dinsdag 3 december een ochtend gepland. Dan kunnen mensen een kijkje nemen om een beeld te krijgen van de werkzaamheden. Bel voor meer informatie daarover met Miranda Pathuis, tel.nr. 0524-525150.