Havendagen: 'Meer dan fantastisch!'

Coevorden - Jan Wolter Mager, voorzitter Havenvereniging Coevorden, en voorzitter Carlo Lanza van de evenementencommissie bedankten dinsdag de evenementencommissie en Radio Loco voor hun inzet voor de bijzonder succesvol verlopen Havendagen.

‘Daarvoor heb ik diepe bewondering’, aldus Lanza. Mager vulde aan dat er heel hard is gewerkt, ook bij de opruimwerkzaamheden naderhand.

Bovendien waren zij zeer te spreken over Radio Loco/NieuwsNet Coevorden. Lanza: ‘Ik geef deze mensen een pluim, want het was meer dan fantastisch. We hadden een enorm prettige samenwerking en beeld en geluid waren prima voor elkaar.’

Ook de vrijwilligers van Loco waren zeer te spreken:  ‘De uitzendingen en het grote scherm op de Markt waren beslist een meerwaarde voor het evenement. Zo konden onder andere ouderen de evenementen op andere locaties ook volgen van dit misschien wel mooiste evenement van Coevorden’, zo lieten de Loco-bestuursleden en medewerkers Jan Geerlinks, Marcel Mink en Pieter Oost weten.

Radio Loco/NieuwsNet Coevorden zendt nog een compilatie van de Historische Havendagen uit. Dag en tijdstip worden nog bekendgemaakt.