Groot visevent op De Huttenheugte

Dalen - Op het terrein van De Huttenheugte wordt van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni het eerste grote visevenement gehouden. Bij de Preston Center Parcs Beet Challenge Cup zijn grote namen als Arnout van der Stadt en Theo Leijrik van de partij.

Arjan Klop uit Groot-Ammers behoort sinds 2005 tot de nationale top op het gebied van dobbervissen. De 27-jarige sportvisser deed afgelopen weekeinde voor de derde keer mee aan het EK (in Slovenië), is over enkele maanden voor de vierde keer present op het WK dat in eigen land wordt gehouden en won enkele jaren geleden de competitie in eigen land. 'Vissen een sport voor oude saaie mannen? Wat een onzin.'

Vismarathon

Gasten die zich hebben opgegeven voor dit evenement doen mee aan een 24 uur lang durende vismarathon. Deze marathon begint vrijdag 7 juni om 16.00 uur en zal precies een dag later aflopen. Het evenement waaraan 80 personen in koppels van twee meedoen, is met dit aantal helemaal volgeboekt. Uiteraard is iedereen welkom om een kijkje te nemen bij de vissers.