6 soorten drukwerk voor je eerste beurs

Aangeboden door: Drukbedrijf.nl

Als je naar een beurs gaat kan je met drukwerk opvallen. Er zijn verschillende soorten drukwerk die je helpen goed op te vallen bij een beurs. Dit artikel helpt je voor te bereiden voor je eerste beurs.

Leg folders neer

Maak gebruik van folders. Folders zijn bedoeld om informatie te geven over een product.  Erg geschikt om mee te nemen als je op een beurs staat. Je folders moeten kwalitatief goed zijn om professioneel over te komen. Folders van Drukbedrijf zijn uitermate geschikt om mee te nemen naar een beurs. Omdat er verschillende formaten zijn kan jij zelf kan kiezen welke het meest geschikt is.

Geef nieuwe klanten iets leuks mee

Je kan nieuwe klanten een kleinigheidje meegeven als ze bij jou gaan kopen. Kleinigheidjes pak je niet zomaar in. Je stopt de kleinigheidjes in gondeldoosjes om ze beter te beschermen en om extra luxe uit te stralen. Om echt professioneel over te komen moet je aandacht steken met gondeldoosjes. Gondeldoosjes bedrukken voegt dus iets toe aan je stand. Als je veel aandacht steekt in de verpakking, krijg je ook een mooi resultaat.

Deel visitekaartjes uit

Visitekaartjes zijn onmisbaar bij een beurs. Het nut van deze kaartjes is dat je snel je contactgegevens verspreid en potentiële klanten je merk blijven onthouden. Visitekaartjes zijn een ideale combinatie van contactgegevens en het promoten van je merk.

Geef je merk een luxe uitstraling

Wil jij je bezoekers een warm welkom geven? Bestel een beurstapijt op maat. Een beurstapijt zorgt voor extra luxe bij je stand waardoor potentiële klanten zich gewaardeerd voelen. Maak een tapijt op maat en geef je merk extra luxe.

Plak QR codes

Plak QR code stickers op zodat mensen zelf met hun telefoon je bedrijf makkelijk informatie over je product kunnen vinden. Hierdoor hoeven ze niet te wachten tot iemand beschikbaar is en kunnen ze zelf gelijk aan de slag met het product.

Maak je product virtueel aantrekkelijk

Neem VR brillen mee om je product visueel aantrekkelijk te maken. Hierdoor kan jij makkelijker uitleggen wat het product is en hoe het werk. Ook je klant is sneller enthousiast over het product. Het gevolg is dat je meer traffic langs je stand hebt en ook meer klanten enthousiast kan maken over het product.

Veel succes met je eerste beurs!