Gebitshuis nieuw in Aleida Kramer

Het Gebitshuis - een tandprothetische praktijk in het Coevorder Aleida Kramer - opent op 22 november de deuren. Jeroen de Vries staat klaar voor alle zorg rondom kunstgebitten.

De Vries zit zeventien jaar in het vak. ,,Ik ben begonnen als tandtechnicus bij een laboratorium. Hierna heb ik me ontwikkeld tot specialist in het aanmeten van kunstgebitten en klikgebitten op implantaten. Sinds acht jaar behandel ik met veel plezier patiënten.” Nu is het tijd voor een nieuwe stap: een eigen tandprothetische praktijk Gebithuis. Naast een eigen praktijk is De Vries actief binnen de branchevereniging voor Tandprothetici (ONT) en als kliniek docent bij de opleiding tandprothetiek aan de Hogeschool Utrecht.

Afspraak maken

Bezoekers kunnen bij Gebitshuis onder meer terecht voor een volledig kunstgebit, implantaten of een gedeeltelijk kunstgebit, maar ook voor reparatie of opvulling van het kunstgebit. Vrijblijvend een afspraak maken is mogelijk zonder verwijzing door te bellen - 0524-224393 - of het contactformulier op de website www.gebithuis.nl in te vullen. Daar staat ook meer informatie over de verschillende behandelmogelijkheden. Afspraken kunnen al gepland worden.