Marloes van der Heide en Kim Dijkhuizen-Schipper krijgen een complete makeover

Marloes van der Heide en Kim Dijkhuizen-Schipper hebben woensdag een complete makeover gekregen. De metamorfosedag was een initiatief van Creativo Haarmode in Emmen, Flair Fashion in Klazienaveen, Kinky Nails, Mila Brows & More en Richard Broekhuijzen Fotografie.

Kandidaten konden zich via de mail en social media opgeven voor de metamorfosedag. Wel moesten ze aangeven waarom zij juist een makeover verdienden. Uiteindelijk waren Marloes van der Heide en Kim Dijkhuizen-Schipper, beide afkomstig uit Emmen, de gelukkigen.

Het haar van Marloes werd gedaan door Leonie van Tienhoven van Creativo Haarmode. Haar collega Larissa Abbing zorgde ervoor dat Kim een mooie frisse coupe kreeg. Mila Dimitric van Mila Brows & More nam de make-up bij beide dames voor haar rekening. De nagels werden gedaan door Ramona Maatje van Kinky Nails. Steffie Bosma van Flair Fashion heeft beide dames in het nieuw gestoken. Richard Broekhuijzen heeft mooie foto's gemaakt van de dag.

Complimenten

Om 17.00 uur was de grande finale. De dames showden op de rode loper hun nieuwe coupe, kleding, nagels en make-up aan familie en vrienden. Onder het genot van een glas bubbels waren de complimenten niet van de lucht. ,,Het was een supermooie dag, zeer geslaagd. De deelnemers en kandidaten waren allemaal erg enthousiast. Ik denk wel dat er een vervolg komt", aldus eigenaar Arie Klein van Creativo Haarmode.