Stichting Struunhoekie is er voor en door iedereen

Aangeboden door: Stichting Struunhoekie

Coevorden is een prachtige kringloopwinkel rijker. Medio augustus opende Stichting Struunhoekie-eigenaresse Linda Raven haar overzichtelijke en knusse winkel aan de Edisonweg 7.

Leuke spullen voor de kleinere portemonnee

Iedereen die tweedehands spullen graag een tweede kans wil geven is van harte welkom bij Struunhoekie. De stichting hanteert kleine prijzen, zodat mensen met een wat kleinere portemonnee ook leuke spulletjes en kleding kunnen kopen. Daarnaast is de stichting een non-profit organisatie, want de eventuele winsten vloeien terug in de stichting. Niettemin doet de stichting veel meer, want het is een organisatie die mensen sociaal en maatschappelijk probeert te activeren.

Dagbesteding

Stichting Struunhoekie staat open voor alle groeperingen van de samenleving die net wat meer ondersteuning en begeleiding nodig hebben om te werken aan een eigen ontwikkeling, zelfontplooiing, scholing, participatie en werken aan toekomstperspectief. ,,Wij bieden dagbesteding voor mensen die op zoek zijn naar sociale contacten, een dag- of weekritme, waarbij ze hun vaardigheden behouden en hun zelfredzaamheid wordt gewaarborgd en/of vergroot. Kortom, voor iedereen die graag wil participeren in de maatschappij’’, vertelt Raven.

Verhuiswagen

Waar steeds meer mensen de weg weten te vinden richting Stichting Struunhoekie ontvouwt Raven alweer nieuwe plannen voor de toekomst. ,,Wij gaan binnenkort een kleine verhuiswagen aanschaffen, zodat we kleine verhuizingen kunnen organiseren voor de ouderen en mensen met een klein budget. Daarnaast kan de verhuiswagen dienen voor het ophalen van goederen die men wil doneren en eventueel voor de bezorging van aangekochte goederen voor een klein bedrag. Over niet al te lange tijd willen we een erkend leerbedrijf worden, zodat we studenten in de sectoren detailhandel en zorg een stageplek aan kunnen bieden.’’

Iedereen is welkom..

Iedereen is van harte welkom om even te struunen in de kringloopwinkel en kan aan de koffietafel een gratis bakje koffie of thee nuttigen. Stichting Struunhoekie heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Goederen of spullen die niet geschikt zijn voor de verkoop worden eventueel opgeknapt, gedemonteerd, gerecycled, gesorteerd en bij belangstelling geschonken aan goede doelen.

Stichting Struunhoekie
Edisonweg 7
7741 KS Coevorden
Tel. 0524-224645