Ten Wolde Makelaars viert jubileum

Ten Wolde Makelaars in Emmen viert het 25-jarig bestaan. Henk ten Wolde startte het bedrijf in 1996 en kort daarna werd Janneke van der Wenden mede-eigenaar. De twee eigenaren kijken met trots terug op de afgelopen 25 jaar. ,,Samen met onze medewerkers zijn we een sterk en hecht team; nuchtere vakmensen die weten hoe belangrijk de verkoop of aankoop van een woning is.”

De dienstverlening van Ten Wolde Makelaars is persoonlijk en dat moet ook, vindt Henk ten Wolde. ,,De klant kiest je omdat hij vertrouwen in je heeft. Het kopen en verkopen van een huis kan een stressvol proces zijn, zeker in de huidige markt. Een koper vinden is over het algemeen niet zo’n probleem. Maar hoe vind je nou de beste koper? Dat is het vakmanschap van een goede makelaar.”

Ten Wolde Makelaars is in de regio een gerenommeerde naam voor taxaties en aan- en verkoop van woningen. Al jaren is het kantoor de meest verkopende makelaar van Emmen en de tweede van Drenthe. De dienstverlening blijft persoonlijk, realistisch en nuchter. Janneke van der Wenden: ,,Ons kantoor in Emmen aan de Houtsnip 22 is goed bereikbaar en gezellig. We willen laagdrempelig zijn. Je kunt gewoon vrijblijvend binnenlopen voor een kort advies en kopje koffie. Natuurlijk komen we ook graag bij de mensen thuis voor een gratis verkoopadvies of waardebepaling.”

Hoog rapportcijfer

Het gemiddelde rapportcijfer van klanten op Funda is een 9,2. Iets waarop het team best trots is. Ten Wolde: ,,Het kantoor scoort vooral op marktkennis, service en begeleiding bovengemiddeld goed.” De makelaar vervolgt: ,,Om het jubileum te vieren hebben we een mooie partytent aangeschaft. Daarmee hebben we ons eigen feestje afgelopen week gevierd. Maar we stellen de partytent zonder kosten beschikbaar aan inwoners in ons werkgebied. Je hoeft geen klant van Ten Wolde te zijn. Belangstellenden kunnen bellen met Ten Wolde.”