Urban Jump & Playground komt met speciale maandpas

Trampolinepark Urban Jump & Playground aan de Nijbracht in Emmen heeft een aantal succesvolle maanden achter de rug. Sinds de deuren weer open mochten, zijn er veel kinderfeestjes gevierd. De attractie introduceert binnenkort een speciale Summer Jump maandpas voor de fanatieke jumpers.

Wegens de lockdown was Urban Jump bijna een half jaar gesloten. Wel konden lessen buiten worden gehouden. Zo kwam het trampolinepark in beeld bij onder andere buurtsportcoaches, brede scholen en verschillende campings waaronder Hunzedal in Borger. Zij hebben Urban Jump gevraagd lessen te verzorgen. Die lessen worden buiten de reguliere openingstijden nog steeds gegeven.

In verband met de coronamaatregelen is een maximumaantal bezoekers welkom bij Urban Jump. Desondanks stroomden de reservingen de afgelopen periode binnen. Er stonden diverse acties op het programma, zoals een speciaal kinderfeestje. Daar werd veel gebruik van gemaakt.

De aangepaste arcadehoek valt gelijk op bij de entree bij Urban Jump. Er zijn extra arcade spellen aangeschaft. Wegens succes organiseert Urban Jump van maandag 9 tot en met woensdag 11 augustus opnieuw een zomerkamp. Kinderen krijgen les van de trainers van Urban Jump en doen verschillende spellen. Daarnaast zijn er een spectaculaire stormbaan, een disco en er wordt een film vertoond.

Meer informatie: www.urbanjump.nl.