Fietsen Van Raam zijn verkrijgbaar bij Zantingh Tweewielers

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. Deze individuele en meerpersoons fietsen zijn bedoeld voor mensen die niet meer met een gewone fiets kunnen rijden. De modellen van Van Raam zijn sinds enige tijd verkrijgbaar bij Zantingh Tweewielers in Nieuw-Amsterdam.

Van Raam is gespecialiseerd in driewielfietsen, scootmobielfietsen, tandems, duofietsen, rolstoelfietsen, transport fietsen, loophulpen en lage instapfietsen oftewel comfortfietsen. Op de meeste van deze aangepaste fietsen is unieke Van Raam trapondersteuning mogelijk. De kwaliteitsfietsen worden gefabriceerd voor zowel volwassenen als kinderen met een beperking. De rijwielen zijn ook in trek bij mensen die niet meer op een traditionele tweewieler durven of kunnen fietsen.

Moderne technieken

Kwaliteit en duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Van Raam. De fietsen worden geproduceerd in Varsseveld in één van de schoonste en slimste fabrieken van Nederland. Er wordt bij de productie gebruik gemaakt van innovatieve en moderne technieken.

Meer informatie: www.zantinghtweewielers.nl.