Kroezen & Lambers sluit zich aan bij garageformule TOP

Autobedrijf Kroezen & Lambers aan de Charles Darwinstraat in Emmen heeft zich aangesloten bij de landelijke garageformule TOP Merkspecialist. Het bedrijf, dat in 2010 is opgericht door Sjaak Kroezen en Marcel Lambers, richt zich hoofdzakelijk op de merken Hyundai en Kia.

Marcel Lambers: ,,We zitten ruim 30 jaar in het autovak. De passie voor Hyundai en Kia is er altijd geweest. We waren vroeger collega’s bij de Hyundai-dealer in Emmen. De overstap naar TOP is voor ons logisch en komt nu op het goede moment.”

,,Er is grote behoefte aan autobedrijven met een merkspecialisme, dat merken we dagelijks. Klanten hoeven niet ver te rijden, wij hebben alle kennis en apparatuur in huis om ook ingewikkelde storingen op te lossen. En ze profiteren mee van gunstige prijzen door gezamenlijke inkoop bij TOP. Naast Hyundai en Kia kunnen klanten hier terecht voor alle andere merken. We maken geen onderscheid, alle autorijders zijn welkom. Ook voor een APK van een camper kan de klant bij ons terecht. De klant is altijd verzekerd van de beste service en kwaliteit en een vakkundig advies.”

Erkend leerbedrijf

Kroezen & Lambers is een erkend leerbedrijf en leermeester. ,,We vinden het erg belangrijk jonge technici een kans te geven zich te ontwikkelen in ons bedrijf. Ze maken kans op een goede baan en een fijne toekomst.”