Rackem Open 2021 is flink in trek bij tennissers

Het Rackem Open 2021 in Klazienaveen is flink in trek bij de tennissers. Binnen 24 uur kwamen er al tachtig aanmeldingen binnen bij de organisatie. Het open tennistoernooi van tennisvereniging Rackem vindt plaats van 9 tot en met 18 juli. Er is ruimte voor 130 deelnemers.

,,Je merkt dat iedereen er weer zin in heeft", zegt Frans Soppe, die dit jaar voor de laatste keer de toernooileiding op zich neemt. De toernooicommissie verwelkomt Sanne de Boer en Jorien Stroeve, die het stokje van Soppe zullen overnemen.

Soppe: ,,We gaan er vanuit dat de meeste covidmaatregelen tot het verleden behoren en dat het publiek ook weer welkom is om de spelers van het toernooi aan te moedigen." Tijdens de twaalfde editie van het toernooi draait het om sportiviteit en gezelligheid. Tientallen vrijwilligers zijn in touw om het evenement in goede banen te leiden.

Inschrijven kan via www.toernooi.nl , maar er zijn nog een beperkt aantal plaatsen vrij. Er wordt gespeeld in de categorie 4 tot en met 8 in zowel enkel, dubbel als gemengd.