Spaar bij Coop voor Touzani voetballen

Het EK Voetbal 2021 komt eraan en voor het eerst sinds lange tijd is Oranje er weer bij. Daarom houden de Coop supermarkten in Zuidoost-Drenthe een bijzondere spaaractie.

Van maandag 24 mei tot en met zondag 4 juli sparen klanten in de winkels in Emmen, Schoonebeek, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Amsterdam en Erica voor kortingen tot 80 procent op kwalitatief hoogwaardige voetballen. Om zelf een balletje te trappen. Net als Soufiane Touzani, de bekendste straatvoetballer ter wereld én het gezicht van deze campagne.

Soufiane Touzani is een groot voorbeeld voor kleine én grotere voetballers in Nederland. Honderdduizenden mensen volgen zijn trucjes en voetbalavonturen via YouTube. Als ambassadeur van de Johan Cruyff Foundation is zijn missie dat kinderen meer tijd buiten doorbrengen dan binnen achter de spelcomputer. Johan Jongman, eigenaar van Coop Jongman in Schoonebeek: ,,Straatvoetbal is een hele pure vorm van sport: vriendschap, ambitie en plezier komen erin samen. Met de ballen uit deze spaaractie brengen we kinderen in beweging én kleur in het straatbeeld. Naar het uitstekende voorbeeld van Touzani.”

Bij iedere 5 euro boodschappen, ontvangen klanten een spaarzegel. Met vijftien spaarzegels is een spaarkaart al vol. Klanten kunnen tot en met zondag 11 juli hun volle spaarkaarten – met een kleine bijbetaling – inruilen voor een bal naar keuze. Daarnaast is in alle Coop-winkels tijdelijk Touzani-merchandise te koop, tijdens de actieperiode. Meer informatie: www.coop.nl